Φρέσκες ή κατεψυγμένες πατάτες; Τι να προτιμήσετε
Στην αγορά υπάρχουν πολλές επιλογές πατάτας: φρέσκες, κατεψυγμένες, καθαρισμένες ή κομμένες. Ποια είναι η καλύτερη επιλογή;
- Φρέσκες πατάτες: Κρατούν τη φυσική τους γεύση, δεν έχουν πρόσθετα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με απόλυτη ευελιξία στη μαγειρική.
- Κατεψυγμένες πατάτες: Μπορεί να προσφέρουν ευκολία, όμως χάνουν μέρος της θρεπτικής τους αξίας και της φυσικής γεύσης.
Στη ΒΙΟΠΑΤ επενδύουμε στη φρεσκάδα. Οι πατάτες μας επιλέγονται από αξιόπιστους παραγωγούς, καθαρίζονται και συσκευάζονται με σύγχρονες μεθόδους, ώστε να προσφέρουν σε επαγγελματίες και καταναλωτές την καλύτερη δυνατή ποιότητα.
Για εστιατόρια, ξενοδοχεία και επαγγελματικές κουζίνες, οι φρέσκες κομμένες πατάτες της ΒΙΟΠΑΤ είναι η ιδανική ισορροπία ανάμεσα σε ποιότητα και ευκολία.
«Η φρεσκάδα της γης στο πιάτο σας»
